| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Česko-německá horská nemocnice Krkonoše s.r.o.

Ahojky,

chtěla bych se zeptat maminek z Prahy a okolí, které rodily ve Vrchlabí, jak to vyřešily s dojezdem, resp. jestli tam byly ubytované někde předem. Naše situace je o to komplikovanější, že máme doma 2,5 letého kluka, takže buď se tam ubytujeme všichni+ještě hlídací babička (což bude drahé), nebo před odjezdem budeme muset čekat na někoho, kdo ho přijede hlídat. Dá se to zvládnout ? A stojí to za to ? Kdyby mi někdo poradil nějaké opravdu levné ubytování, byla bych vám vděčná. Když mi některá z vás napíše na mail nějaké podrobnější informace, budu moc ráda. Myslela jsem, že dojet ze Středních Čech při druhém dítěti asi nepůjde, ale Ester mě povzbudila, když to ona zvládla.

Jsem celkem zoufalá. Kladenská porodnice, která je baby-friendly, takže normálně jakýsi standard péče o mimča nabízí, se v mém termínu porodu maluje, tudíž nebude rooming, děti se budou nosit po 3 hodinách. Dnes jsem se byla podívat v porodnici ve Slaném a moc mě nepotěšili. Přiložení dítěte po porodu považují za tak nějak zbytečné, miminka prý po porodu stejně nemají chuť sát. Bylo mi řečeno, že rutinně dávají dudlíky, v případě potřeby dokrmují z lahvičky Nutrilonem a pod. Když mi to nevyhovuje, musím se prý ozvat. Je pravda, že můj starší syn se taky nepřisál, ale pokus o přiložení byl velmi krátký (u Apolináře) a pak jsem ho několik hodin neviděla. Doufala jsem, že když bude mít mimčo dost času (nechají ho po porodu u mne) + kontakt kůži na kůži, tak se přisaje. Jaké jsou vaše zkušenosti ?

Děkuji předem za jakékoli informace,
Štěpánka

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.