Před pěti lety jsem rodila v Praze U Apolináře a byla jsem přesvědčena o tom, že porod už nikdy nepodstoupím. Nebyl to komplikovaný porod, ale komplikovaná, neosobní a továrenská porodnice. Naštěstí jsem si to s tím rozením rozmyslela a před dvěma měsíci se mi narodil krásný syn. Byl to pohodový porod s báječnou doktorkou Kirchnerovou, které bych chtěla poděkovat za péči během těhotenství i porod. Všichni v porodnici se mi ochotně a přátelsky věnovali. Vybavení porodnoce sice není žádný nadstandard, ale příjemný personál to vše dohání. Jestli chcete rodit v pohodě, chcete se na všechno při porodu ptát a mít kolem sebe příjemné profesionály, vydejte se pro svoje miminko do Brandýsa!!!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.