Ahoj Jířinko, děkuji moc za povzbuzení!!! Jsi zlatá, že jsi mi tak rychle odpověděla. Snad to bude všechno dobré. Snažili jsme se s manželem teprve první cyklus (měla jsem loni endometriózu 4 stupně a jsem po operaci a hormonální léčbě - o mimi jsme se nikdy ještě nesnažili), tak mě to moc zaskočilo, že to hned vyšlo a právě proto mám z toho obavu. Četla jsem přispěvky snažilek a tak jsem si myslela, že snad tak do půl roku, by se to mohlo podařit. Také dokroři mě strašili, že je ta endometrióza mrška a že s tím otěhotněním budu mít problém. že asi budu muset uměle. A jak jsem zjistila, že jsem asi těhotná, tak jsem znejistěla, jetli to třeba nemůže být nějaké špatné vajíčko apod. Už jsem asi tak zblblá. Také aso proto, že mi doktoři říkali, že je hodně spont. potratů, když se oplodní neživotaschopné vajíčko, nebo se nestihne uhnízdit apod. Takže jak jsem psala, asi jsem zblá z těch neustálých řečí, co se může stát. Kdyby to člověk nevěděl, tak by mu bylo líp. Musím letět, jede mi autobus. Ještě jednou díky, za slova útěchy, které mi pomohly. Přeji pěkný zbytek kde.
Předchozí