| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Průběh těhotenství - 20. týden

Ahoj Jířinko, děkuji moc za povzbuzení!!! Jsi zlatá, že jsi mi tak rychle odpověděla. Snad to bude všechno dobré. Snažili jsme se s manželem teprve první cyklus (měla jsem loni endometriózu 4 stupně a jsem po operaci a hormonální léčbě - o mimi jsme se nikdy ještě nesnažili), tak mě to moc zaskočilo, že to hned vyšlo a právě proto mám z toho obavu. Četla jsem přispěvky snažilek a tak jsem si myslela, že snad tak do půl roku, by se to mohlo podařit. Také dokroři mě strašili, že je ta endometrióza mrška a že s tím otěhotněním budu mít problém. že asi budu muset uměle. A jak jsem zjistila, že jsem asi těhotná, tak jsem znejistěla, jetli to třeba nemůže být nějaké špatné vajíčko apod. Už jsem asi tak zblblá. Také aso proto, že mi doktoři říkali, že je hodně spont. potratů, když se oplodní neživotaschopné vajíčko, nebo se nestihne uhnízdit apod. Takže jak jsem psala, asi jsem zblá z těch neustálých řečí, co se může stát. Kdyby to člověk nevěděl, tak by mu bylo líp. Musím letět, jede mi autobus. Ještě jednou díky, za slova útěchy, které mi pomohly. Přeji pěkný zbytek kde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.