Ahoj Všem
Včera jsem se vrátila z Bulovky a tak bych taky chtěla něco napsat.Do porodnice jsem přijela v Po někdy ve 4hod. ráno,kde se mne ihned ujaly 2 porodní asistentky s úsměvem.Do půl hoďky už jsem byla na sále, kde jsem rodila. Sál je útulný - takový pokojíček. Než stačil přiběhnout doktor, měla jsem odrozeno, tak-že mne akorát zašil. Nevím, jak se asistentky jmenovaly, ale jedna byla mladá, delší hnědé vlasy a brýle a druhá byla maličko starší, vlnité vlasy, kratší. Obě mne hezky povzbuzovaly a říkaly, co se právě děje. Chtěla bych jim touto cestou poděkovat.
Na novorozeneckém bylo taky všechno fajn, všechno mi řekly ohledně péče o dítě a kdykoliv jsem se zašla na něco zeptat, na všechno mi hezky odpověděly.
Viděla jsem i pana doktora Záhumenského - no, je to hrozný sympaťák.
Jediné co bylo šílené, tak nevyspání. Jelikož máte mimčo hned u sebe, tak se navzájem budí, tak-že odpočinek a vyspání až po příchodu domů.
K tomu Epiduralu - měla jsem ho naplánovaný, ale nějak se nestihl. Ale dívčina co ležela se mnou na pokoji si ho nechala zavést (prvorodička) a říkala, že bez problémů a byla to prý šílená úleva.
Předchozí