Ahoj Káčo, pravidelně sleduji příspěvky nejen tvé, ale i všech ostatních těhulek. Už jednou jsem ti psala názor na lékaře ve Zlíně. Teď bych se chtěla zeptat, kolik si přibrala v těhotenství. Já jsem ve 28. týdnu a už mám 10 kg navrch. Přitom do 4. měsíce jsem vůbec nepřibrala. Cítím se však dobře a i ostatní mě odhadují na daleko nižší váhu. Nevím, jestli se mi nezadržuje voda v těle a mám taky strach, jak to vše po porodu shodím. Snažím se jíst zdravě, ale je pravda, že koláče a sladké si neodpustím. Chtěla bych znát názor i ostatních těhulek. Zdraví Katka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.