O tom by se dalo samozřejmě polemizovat, ale jedno vím jistě a to sice to, že jsem si to v českobudějovické porodnici na vlastní kůži v roce 2002 a 2005 zkusila a vím, že ta první zkušenost s pobytem na odd. šestinedělí byla opravdu nepříjemná. A to nejsem člověk, který by byl nějak neslušný k lidem nebo snad konfliktní (tady narážím na poznámku pisatelky "Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá").A i kdyby snad některá z pacientek taková byla, zaměstnanci nemocnice jsou přeci profesionálové a měli by se podle toho chovat. Ještě chci podotknout, že spousta maminek, které tehdy se mnou v porodnici byly, své další potomky rodily v Č. Krumlově. A to o něčem také svědčí. Já jsem se pro svůj druhý porod rozhodla pro českobudějovickou porodnici, pro důvody čistě osobní, i když jsem od toho byla mnohokrát odrazována. A také chci říct, že svého rozhodnutí nelituji, protože přístup personálu se mnohokrát zlepšil a věřím, že řada maminek opět k této porodnici v Č. Budějovicích opět získá důvěru.
Předchozí