ja mam zese jiny problem mela jsem orgasmus 3xdenne ted mam ,ale po operaci cipku a uz se neudelam s manzelem a ani nemam uz vubec chut na sex je to pekny hnus nenechavejte si to delet pokud nemusite.... nemela jsem problemy se sexualni zivotem po diteti ale ted po mem zakroku je mi 33let a nejradeji bych se nevidela boli me to nemam chut a ani uz nemam orgasmus super..... to mi ale dotori vubec nerekli ze mohou byt nejake komplikace nebo zmena mela jsem cisarsky res coz je mnohem slozitejsi operace a vsechno bylo v poradku a ted nevim co s tim jsem s toho zoufala nic mi nepomaha...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.