| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak mlaďoch se nám včera vrátil ze soustředění - sice povídal, že to bylo fajn jen proto, že se ulil ze školy, ale vzhledem k tomu, že vyprávěl pak celý večer, kde všude byli a co dělali, tak jsem poznala, že se mu to docela líbilo a jen to nechce dát najevo. Co byl problém, že s nimi v chatičce spal kluk nějakých asi hooodně bohatých rodičů - dobíjel si tam mobil 2000 Kč a další 2000 Kč měl jako kapesné...Kdeco tam rozbil (nešla mu otevřít skříň, tak vykopl dveře) a kradl ostatním sušenky - prý je mu to jedno, rodiče to zaplatí...No comment...Štěpána pan učitel chválil, že byl hodný :-))) a dokonce si z něj udělal "pohotovost" - dal mu svoje číslo mobilu, kdyby se něco dělo nebo se někde ztratili, aby mohl zavolat...To byla voda na mlýn...takhle se na ně musí...

Lidko, úkoly nemusíme podepisovat už od 3.třídy - taky jsem se ze začátku divila, já jsem je musela mít podepisované ještě na 2. stupni, ale naše paní uč. je taková zvláštní - podpisy ne, ale vyžívá se v poznámkách---nevím, co by dělala s tím exotem, kterého měli teď na soustředění---jeho učitelky je mi teda fakt líto....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.