Ráda bych touto cestou poděkovala celému personálu v porodnici v Brandýse nad Labem. Všichni byli úžasní. Počínaje sestřičkou na příjmu a konče paní uklízečkou. Všem můžu tuto porodnice vřele doporučit. Porod jsem měla vyvolávaný a dlouhý, ale všichni se mnou měli velikou trpělivost. A dětské sestřičky se o malou staraly jako o vlastní a to měly v srpnu opravdu moc práce, rodilo se totiž jak o život. Jediná výtka je k jídlu, některé se opravdu nedalo jíst, takže mě musel zásobovat manžel.
Pokud se některá z Vás rozmýšlí a chce vědět víc, napište mi na e-mail zdena.pliskova@volny.cz, ráda Vám sdělím podrobnosti.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.