Myslela jsem to tak, že kdyby to mělo být naše první miminko, kterému bych se mohla 100% věnovat - pak by mé rozhodování bylo v případě špatných výsledků z odběru jiné. Zkrátka bych se rozhodla věnovat mu veškerý můj čas a péči. Já vím, že děti s Down.s. nemusí skončit v ústavu, ale také vím - co všechno znamená starat se o ně a také vím, že když se chci věnovat našemu prvnímu synkovi také 100%, tak prostě vidím pouze jediné řešení. I když jsem byla vždy proti. Ale něco mi říká, že to opravdu bude v pořádku a tahle zkušenost je také k něčemu dobrá....... Každopádně děkuji za podporu!!!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.