Můj první porod a mé první děťátko... Na konci 8.měsíce mi praskla plodová voda,těhotenství proběhlo bez komplikací a lékař-z FN Bulovka-mě stále ujišťoval,že je vše v pořádku,bohužel můj syn zemřel,již od počátku se plod špatně vyvíjel,navštěvovala jsem pravidelně lékaře a ani na ultrazvuku nebyl schopen zjistit ,že dítě je velmi malé (1,45 kg - po Císařském řezu),ale spíše jsem se chtěla vyjádřit k personálu a prostředí.Při příjmu dva lékaři-velmi příjemní,starší sestra velmi nepříjemná,nikdo mě neinformoval co se děje až druhý den mi řekli,že je syn v Motole.Měla jsem pocit,že jsem sestrám spíše naobtíž,jedna mě okřikla,že si pro polévku mohu dojít,byla jsem po Císařském řezu a nevěděla jsem,kdy mohu jíst.Opravdu jsem odešla domů po necelých třech dnech,pustili mě bez obav nějakých komplikací.Toto je má špatná zkušenost,žádná slova útěchy,žádný úsměv,až na toho mladého lékaře co mě přijímal,ten se zeptal i na syna ... Je to už 6 měsíců a tu bolest v srdci budu nosit stále ... do konce života.
Předchozí