No, dostal jsem se sem omylem, ale když tu jsem...:
Po všech stránkách (těchto otázek) lze Kradno doporučit (až na níže zminěné detaily), vířivá vana funguje, sprchu jsme pouřívali tak, že ve vodojemu zbyl jen vodní vír, holení a klyzma "doporučují" tak, že málokdo si dovolí odmítnout (ale v tom s nimi souhlasím - jsou přesně vidět možné komplikace z natržení a holka nemá stud zatlačit, co to jde), psoice uvázané krávy by při troše snahy MOŽNÁ šla nepatrně upravit (nikoliv změnit) a sestryy jsou srdečně ochotné a profesionelně přesné a rychlé (nikoli však vzdělané, ale to se od nich neočekává). Pokud nejsou komplikace (pozor na cís.řezy, 4 z 5 zpackali infencí v ráně, myslím, že ba to pojišťobvna neměla hradit, ono by se to skore srovnalo, víte, co tím chci říct...?) je odchod dom brzký a snad i dohodnutelný.
"DETAILY": Jk k obecné nelibosti píši jinde, musí jim stát za prdelí někdo, kdo je znejistí a před kým budou mít respekt jako před potenciálním žalobcem (proto asi není dovolena u porodu kamera, ale fotoaparát ano). Někdo, kdo se bude ptát na každý detail (pozor, na to nejsou zvyklí, émerické seriály, kde pacientovi i rodině srozumitelně vysvětlí, co hodlají udělat, zapomeňte. Přehlížení pacienta je hlavní rys kladenské "přípravky ke krematoriu". Ale to se dá přežít.) neodbytně vyptávat a bude mít znalosti alespoň rozsahu učebnice Porodnictví pro SZŠ (dá se nastudovat za necelý měsíc a měl by ji, stejně jako Pediatrii, znát každý otec, preventivně). Takže se silnou podporou dobře použitelná nemocnice, pokud netrváte na příjemné porodnici (a neztratí vám dítě na 3 dny, jako před čtvrt stoletím ztratili mě).
Předchozí