Přidat odpověď
Děkuji za zprávičku,
v tom parném létě mi udělala radost. Máme otevřené okna v celém bytě, ale je příšerné dusno a tak Květuška sebou hází a pláče protože nemůže spát... A já taky ne, tak se dívám co je tu nového.
Květušce začínají vadit mokré pleny, hned jak něco udělá, začne se kroutit a plenu stahovat... Ale když je dlouho suchá, posadím ji na nočník tak řve a utíká. Dokonce se i do plenky pokadí, uvažuju že jí zadek umyju ledovou vodou....Lojzíkovi jsem to udělala dvakrát a byl klid. A jak s jídlem Kačka? Květuška jí sama všechno jen ne z talíře lžičkou. Když má třeba chleba, tak slíže sýr nebo co je nachystané a chleba nechá...
Včera jsem potkala kamarádky, jedna má kluka nar. v září 2001 a druhá v srpnu a oba kluci hezky srozumitelně mluví. Květuška zatím ne, ale všemu rozumí. A je divoká, musím si dávat pozor hlavně na okna...
S tou dovolenou letos asi nic nebude, snad k mamce do Jeseníku, protože dokud má Květuška plínky nikam se mi nechce. A můj manžel Pavel se včera vrátil z nemocnice, byl na operaci oboustranné kýly, tak má nemocenskou.
Chceme jet příští rok, to už bude Květuška šikovná, snad. A chceme jet někde tady po republice, protože si myslím, že u nás je dost krásných míst...
Konečně jsem vyřešila Lojzíkovu školu, má problémy s mluvením a je hyperaktivní, tak bude chodit do první třídy, kde jich bude jen deset. Sice je to půl hodiny pěšky, nemáme auto, tak to dá v zimě zabrat, ale je to pořád lepší, než těch 25 dětí. On potřebuje občas individuální péči. Protože už čte, tak jsem nechtěla odklad. Takže v září hurá do první třídy. Lojzík se těší...
Tak to je zatím vše a těším se zase na odpověd.
Hezký víkend přejí Květulky, Lojzík a Pavel
Předchozí