V Náchodské porodnici jsem zažila své dva porody a byla jsem velmi spokojená. Využila jsem předporodního posezení a seznámení s porodnicí, které tu dělají pro maminky každý týden a dozvěděla jsem se tam spoustu dobrých rad.Když nadešel náš velký den, věděla jsem jak bude probíhat příjem, jak vypadá porodní sál, kde jsou toalety atd. dodalo mi to klidu:-) sestry i lékaři jsou usměvaví, ochotní a snaží se poradit a pomoci jak nejlíp umí, alespon já mám takovou zkušenost.
Porod proběhl hladce, tatka přestřihl pupeční šňuru, mimčo mi hned položili na břicho a pak, když ho šli vážit a tak dále, šel tatínek s ní a vše fotil a asistoval:-)mě mezitím ošetřili, zašili. pak mi přinesli malou a přiložili jsme poprvé k prsu, bylo to asi 10 min po porodu, pak už zůstala malá u mě a manžel také. po 2 hod mě přeložili na pokoj a nechali odpočinout, když jsem si řekla o miminko, s úsměvem mi ji přivezli na pomazlení a protože mi bylo dobře, zůstala už u mě na pokoji.
Mám krásné vzpomínky na oba porody ( bolest je přirozenou součástí, ale spokojenost a radost jsou větší) děkuji tímto všem zaměstnancům náchodské porodnice
Předchozí