Ahoj Milado, Tak to asi budeme šílené dvě, ale navrhuji nedělat si z toho těžkou hlavu. Určitě je pěkné mluvit celé těhotenství na mimino v břiše (to moje má takové rozměry, že se nedá o bříšku vůbec mluvit)již vybraným jménem. Stejně tak je krásné nechat všechno na té neopakovatelné chvíli okamžiku - co si budem povídat, víme o tom své. Možná se někomu můžeme zdát nezodpovědné, ale třeba je to jen bledá závist nad tím, že se v životě opravdu nenudíme. PS. Manžel překvapil, oznámil mi jméno pro chlapečka a to jsem teprve na prahu 5. měsíce!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.