Přidat názor k porodnici Nemocnice
Ahoj Adusko!
Nějak jsem z tvých slov nepochopila o jaké porodnici vlastně mluvíš?! Třinec? Český Těšín? Ostrava? Trošku zmatek ne?
Každopádně můžu za sebe říct, že v třinecké porodnici mi Malého přiložili k prsu ihned po porodu - ještě byl celý od krve :-) - ale byl to šikulka - hned se přisál :-)!
Na oddělení šestinedělí se nepřikrmovalo ničím, pokud to nebylo opravdu nutné!!! Maminka, která byla na pokoji se mnou měla mléko hned, tak od prvního dne jen kojila. Já jsem měla první tři dny jen mlezivo, tak jsme dostali nejprve glukózku, ale moc jsem ji nedávala (asi jen 2x - Bobíšek z dudlíku moc nechtěl) - raději jsem Malého více přikládala. Když pak stále nepřibíral - dala mu sestřička mateřské mléko odstříkané od jiné maminy. Přiznám se ale, že jsem z toho nebyla moc nadšená. Naštěstí se mi hned na to začalo tvořit vlastní mlíčko, takže už jsme pak nepřikrmovali ničím dalším :-)))!
A s těmi 99% nekojících maminek - to jsi opravdu myslela ty, co "vylezou" z třinecké porodnice? Pokud ano, tak si o tom dovolím SILNĚ pochybovat! Já jsem přímo z Třince a tudíž i všechny mé kamarádky a známe rodily tady a ty, které nekojí nebo nekojily jsou opravdu v naprosté menšině.
Tož, nevím, kde jsi co slyšela...?!? :-)))! Pa Lenka
Předchozí