Ahoj Andrejko, mám uplně stejný problém jako ty. Jsem zvědavá na odpověd odborníka. Já ještě tedy na UP nejsem, ale až domarodím, tak se tam chystám. Dostala jsem výpověd a od 28.2 jsem vpodstatě nezaměstnaná. Od 14.2 marodím. Poohlížím se také po nové práci, ale je to děs. Někde mi narovinu řikají, že pokud nemám děti, tak je jistě brzo budu chtít a tak mi ani nedají šanci.......To je na dlouhé povídání. Tak nebudu zdržovat a počkám si na odpověd odborníka. Zatím Ivana
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.