Chtěla bych touto cestou poděkovat všem sestřičkám z gynekologického oddělení na Slovanech,kde jsem byla v srpnu týden hospitalizována a prožívala nejtěžší chvíle svého života.Ukončení těhotenství z důvodu nemoci miminka.Všechny sestry byly perfektní,moc mi svým citlivým přístupem psychicky pomohly,nedovedu si představit,že bych se v té době,dostala do rukou nějakému "nerudnému" personálu.Obdivovala jsem jejich nekonečnou trpělivost,kterou měly s některými pacientkami,netušila jsem,že něco takového ještě existuje.Zejména jsme všechny pacientky ocenily mladou tu nejhodnější,staniční sestru.Navíc musejí pracovat ve velmi zastaralých podmínkách,prostředí a přístroje jsou snad ještě "z války".Díky současnému personálu je tato nemocnice super.Personál tam zachraňuje tu hrůzu a nejistotu, která na vás padne při pohledu na chátrající nemocnici svým perfektním lidským a osobním přístupem a to se v těžkých chvílích cení nejvíce.Z porodnického oddělení jsem měla možnost poznat jen mladou porodní asistentku (myslím sl.nebo paní Slabihoudkovou-možná Slabyhoudkovou,to už si nepamatuji)a ta byla také velmi hodná a profesionální.
Ještě jednou vám za příkladný přístup k pacientkám,který jsem tam zažila
DĚKUJI.
Předchozí