Slyšela jsem, že dobré dermatologické vlastnosti mají i kosmetické řady Batole či DeMiclén, které jsou běžně k dostání v obchodech. Naopak Sebamed prý obsahuje heřmánek, který může alergii způsobit. To, zda dítě bude tu či onu značku snášet, se údajně dá vyzkoušet v posledním měsíci těhotenství na sobě samotné.
O veselých zážitcích při praní s MiniRiskem, který mi při pátém použití úplně zabetonoval přívod vody do pračky, jsem už tady někde psala. A podle testů uveřejněných v jednom ze starších čísel časopisu Test má prý tento prací prášek obdobnou dermatologickou snášenlivost jako obyčejný Ariel.
Ekzém se u nás objevil v mírné formě ve dvou a deseti měsících a jak přišel, tak i naštěstí vždy během dvou měsíců odešel. (Odchodu jsme trochu napomohli včelí mastičkou od Oriflame). Potravinová alergie to zřejmě nebyla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.