je divný, že se to v tý porodnici tak rychle mění, když jsem byla na oddělení šestinedělí, pokoje byly po 2 - 3. Císaře dávali na ty 2lůžkové protože asi měli vlastní sprchu. Rodila jsem v dubnu. Jak se to může tak rychle změnit. To samé s jídlem jak už jsem psala, mě to jídlo vždy nechali, většinou jsem se nestihla najíst, takže jsem jedla vždy nejméně o hodinu déle. Paní s kuchynky vždy zjistovala kdo ještě nejedl. Připadá mi že tu každý mluvíme o jiné porodnici. A sestřičky někdy pomáhaly sami od sebe někdy se museli přemlouvat to je pravda.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.