Přidat odpověď
Milá slečno Dášo,
četla jsem Váš příběh a nabízím Vám pomoc. Budete-li mít zájem, mohu Vám zprostředkovat azylový pobyt pro Vás a Vaše miminko v domě pro maminky v tísni. Velmi ráda to udělám. Stačí, ozvete-li se mi na můj email prolife@prolife.cz nebo pokud máte dobré spojení na internet, můžete si do některého z těchto domů zavolat sama, seznam je na této stránce: http://www.prolife.cz/pomoc/
Jsou zde i telefonní čísla přímo do toho či onoho domu, tam Vám dají jistě i bližší informace a rádi Vás přijmou. Pokud by se jednalo opravdu jen o dobu těsně před narozením či těsně po narození Vašeho miminka a jste z Prahy, klidně bychom Vám u nás doma s manželem poskytli azyl sami. Stejně tak, pokud byste měla finanční nouzi, pokusíme se Vám pomoci. Samozřejmě v rámci našich možností :-) Ale to se uvidí až při domluvě. Zkuste se ozvat, můj telefon je 0603/976231. Jinak ale mohu skutečně azylový dům doporučit, zvláště když je ještě šance, že Váš přítel miminko přijme, až uvidí jaký to je balíček růžového štěstí. Hlavu vzhůru!
Předchozí