Koncem srpna 2001 jsem v nemocnici na Polní porodila (spont. záhlavím)zdravého chlapce. Musím říct, že tuto porodnici jsem si vybrala už dříve, po prohlídce porodních sálů a odd. šestinedělí. A nebyla jsem vůbec zklamaná! Celou dobu byl se mnou manžel, všichni se od začátku až do konce chovali moc hezky k nám oběma. několik hodin jsme si prožili na příjemném pokoji (i s televizí a čerstvým čajem). Rodila jsem na nejméně komfortním porodním sále, ale bylo mi to úplně lhostejné, nejsem zastáncem žádných krkolomných experimentů.
Měla jsem skvělou porodní asistentku (I. Šedivou), která mi radila nejenom kdy, ale i KAM tlačit, což mi hrozně pomáhalo. Moc hodní byli na šestinedělí a skvělé byly sestřičky z novorozeneckého, všechny ochotné poradit a pomoci ve dne v noci.
Nejlepší na Polní bylo, že tam za mnou mohli všichni celý den a přitom nikdo nikomu nepřekážel, šestinedělí bylo příjemné. Celá "porodnice" má vůbec takový domácí ráz, a to člověka uklidní.
Další dítě bych ráda odrodila opět tady. Všem ostatním mohu tuto nemocnici jenom doporučit.
Předchozí