Take jsem si clanek precetla a docela jsem se vydesila, jak nekteri lide ziji. Mila Jarko, take mi pripada, ze ve vzahu chybela takova ta opravdova laska. Vlaste jste se ani moc neznali pred vstupem do manzelstvi. Na jednu stranu mi pripada, ze na sveho muze ,, hazite spinu"viz popisovani jeho rodiny, take mi pripada, ze otazka penez je pro Vas take velmi dulezita. To co jste prozivali s detmi, to muselo byt hrozne, ale nedovedu si predstavit, ze bych si v dobe trvani manzelstvi nasla pritele, odesla od manzela k priteli, pak se k manzelovi bez vycitek vratila. Je to vsechno trochu pritazene za vlasy. Manzel se nehroutil??? Nevim, ale nikomu to neni jedno. Mozna to v nem cele ty roky pracovalo jako krivda a ted Vam to vratil. Kdyz mel fungovat jako manzel a byt oporou tak nebyl, kdyz jste mela byt oporou a zachranovat rodinu, tak jste odesla k priteli... Ted se hroutite...Mozna ma manzel pocit, ze mu ujizdi autobus. Treba mu styl zivota, ktery vedete nevyhovuje. Treba skutecne nevi, jak se rozhodnout. Nevim, ale skutecne si nedovedu predstavit , ze bych takhle zila...
Předchozí