Většina negativních příspěvků k českobudějovické porodnici mě nepřekvapila. Pracovala jsem ve zdravotnictví a vlastně v podobně situované laboratoři pracuji i dnes (tedy pokud nejsem zrovna na mateřské). Bydlím v Českých Budějovicích a přesto jsem si ve zdejší porodnici vůbec netroufla rodit. Jistě, že pediatrické oddělení je vyhlášené a o svoje děťátko tu nemusíte mít vůbec strach, ale co rodička? Má zapotřebí dělat ze sebe hlupáka a být pomalu na obtíž střednímu personálu a dokonce některým lékařům? Když jsem otěhotněla ptala jsem se svých kamarádek i známých na zkušenosti s místní porodnicí a byla jsem doslova v šoku. Nejvýstižněji to popsaly asi dvě z nich:" Rodila jsem tady dvě děti, jedno bez protekce a jedno s protekcí, když to shrnu, přístup byl v obou případech stejně hrozný..." Moje kolegyně z VŠ to uzavřela ještě lépe: "Já vím, že péče o matku je tu hrozná, ale hlavně že se mi postarají o dítě". Co k tomu dodat??? Rodila jsem prostě někde jinde a byla jsem moc spokojená s přístupem ke mně i k mému miminku, kterému se ven moc nechtělo a přišly na řadu kleště...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.