I já děkuji veškerému personálu českokrumlovské porodnice a souhlasím s paní Andreou, se kterou jsme sdílely sousední pokoje na oddělení šestinedělí v této porodnici. Snad jedna věc mi přišla trochu nefér k porodním asistentkám a tak trochu i vůči budoucím maminkách. Při frmolu na vlastním porodním sále a množství příjmů + úklid po rodičce, příprava nástrojů na sterilizaci atd. mi jedna školená porodní asistentka na službu na porodním sále připadá příliš málo. Ale dneska je vše o penězích bohužel...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.