Přidat názor k porodnici Nemocnice
Lenko, tak ja jsem rodila v Trinci a ma zkusenost je zase ta, ze mi sestry s kojenim vubec nepomohly, sama jsem tam s tim potykala, neustale jsem se ptala, jak spravne kojit, aby me to nebolelo, byla jsem odkazana na obrazky na stene, coz me samozrejme neuspokojilo, takze jsem se dotazovala dal, az se jakasi sestra smilovala a pak konstatovala, ze se stejne mala neumi prisat, tak z toho nic nebude!!! Po porodu mi ji prisat hned nedali, az cca po hodine po porodu, takze se i tim asi snizil saci reflex, nasledujici dve noci mi ji taktez vzali. Jelikoz jsem jako prvorodicka nemela zadne zkusenosti a sestry me vzdy odbily, dopadlo to tak, ze za mymy zady malou krmili glukozou a u me uz jenom dudlala... Ale propustili me jako plne kojici!!!, coz jsem si precetla az v propousteci zprave, takze jejich statistika kojeni neni az tak pravdiva, jakoz i tvrzeni baby friendly porodnice, ktere si zakladaji na kojeni...v tomto me opravdu zklamali. Byla jsem z sestinedeli tak vystresovana, ze jsem byla stastna, kdyz jsem po 4dnech sla domu. I kdyz jsem doma prikladala temer neustale, tak jsem se jiz plne nerozkojila a po trech tydnech breku jsme museli zacit s nutrilonem. Kojim trochu ale stale a to je uz male osm mesicu. Takze priste si ihned po porodu vyzadam malou dat ke mne a IHNED dat PRISAT!!! Ma sestrenice bohuzel skoncila podobne jako ja a kamaradka odesla z porodnice uz s radou, at si koupi sunar! Na porodni si jinak nemohu stezovat, ale sestinedeli me opravdu velmi, velmi zklamalo...
Předchozí