Tak koukám, že se tu řeší pořád mobily x dětičky. Štěpán měl do září taky kartový telefon, 400 Kč kredit mu vydržel tak půl roku - bez problémů. Teď jsem já přešla na tarif a on má na mě svázanou kartu s levnějším voláním - asi neodolal opojení, že se dá "neomezeně" stahovat. Jinak mě může volat, manžela prozvání a on mu volá zpátky. Po důtce s výstrahou se zatím drží, tak uvidíme... My máme celý týden prázdniny - ve škole předělávají jídelnu, tak dostali 2 dny ředitelské volno - hurrrrá :-)))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.