Jsem maminkou tří letých dvojčat holčičky a chlapečka. At tomu věříte nebo ne kojím je dodnes. Oba byli plně kojeni do 6 měsíců. Chtěla jsem kojit a překonala vše, dnes musím říci že jsem štasná že jsem to dokázala a dala dětem základ do života. Kojila jsem všude když oni potřebovali.Každý kdo má žízeň a hlad to dělá na veřejnosti tak proč ne malé děti.Setkala jsem se s divnými pohledy a připomínkami,ale co kouření mi také vadí a je to osobní věc každého z nás. Tak proč nekojit všude!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.