Rodila som v Rakusku, v nemocnici. Bolo to nieco super, starostlivost o pacientku, manzela i dieta spickova. Prostredie ako v hoteli. Dalo sa na mieste rozhodnut ci chcem porod vo vani alebo normalne. Pocas celeho porodu mu umoznili chodit a dokonca ma nabadali aby som kricala! Co som sa dozvedela od Slovenskych kamaratok, ze na Slovensku zato pacientke nadavaju. Na Slovensku som bola na niekolkych vysetreniach a mala som dost, ked som videla spinu a nezaujem doktora. V tomto pripade by som si naozaj vybrala porod doma. Informovala som sa aj o moznosti rodenia doma od rakuskej "Hebame". U nich je to bezne a povolia porod iba ak neboli ziadne komplikacie pocas tehotenstva. A vraj aj keby nastal problem, hned je pacientka odvezena do nemocnice aj pocas porodu. TAK CO JE LEPSIE? V Rakusku sa riadia citom matky. A to aj pri starani sa o malicke. Napr. na zapaly sa strieka materske mlieko aj do ociek alebo nosika atd. Paci sa mi "prirodnejsi" sposob ako ina medicina, ktora niekedy nevie kam speje. Dakujem
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.