Chci reagovat na článek paní Dany a ostatních.Z nezkutečných blábolů paníDany jsem byla doslova šokována.Kam chodíte na takové rozumy?Měla jsem pocit, že jste šlarpdit s úmyslem, jak to personál naučit.Věřte mi, oni vědí, co dělat, nevím, proč odmítat klystýr, když je před porodem doslova nutností, jednak se budete rozhodně cítít lehčeji a lépe jednak vytvoříte více prostoru pro své dětátko-což je mimochodem nejdůležitější a jednak zabráníte tomu, že se při porodu pokálíte.Pokud máte alespon nějaké zábrany a stud anepatříte mezi ty, kteří ho pobytem v nemocnici ztrácejí a chovají se jako prasata, tak zjistíte, že mám pravdu.Pokud vám nevadí to, že se před lékařem a personálem pokálíte, měěělo by Vám vadit, že se vaše dítě narodí do Vašich páchnoucích fekálií, které jsou zdrojem obrovské infekce a tím pro miminko nebezpečné. Dále mluvíte o tom, že Vana je jen pro V.I.P. občany- není to pravda, byla mi nabídnuta ochotně a zcela dobrovolně personálem, byla nabízena i ostatním maminkám, stejně, jako sprcha, cvičební balony a byla mi velmi milým a ochotným personálem sálu věnována veškerá péče pocelý průběh porodu.Rodila jsem v pololeže-polosedě,protože jsem byla po několika hodinách kontrakcí ráda, že mám pod sebou postel, reaguje tak každá normální myslící matka-lékař je tam proto, aby nejlépe určil, jak porodit- věřte mi, ví co dělá, má na to 6 let školy, na rozdíl od Vás paní Dano.Patříte zřejmě mezi hysterky, které na sále řvou, vyvádějí, hysterčí a nespolupracují, pak ale všude píšou, stěžují si a kritizují, zcela neprávem. Chci ještě reagovat na rozdělení l.a2. kliniky, ta vpravo je nově opravená ta vlevo je stále před rekonstrukcí-ale, i když tam není nové lino, prosklené dveře, dřevěné obložení, je tam naprosto báječný personál, hlavně na oddělení P3, vřele ho každé mamince doporučuji-po 4. dítěti už opravdu umím rozlišit péči. Hlavně dětské sestřičky jsou tam opravdoví andílci, neustále usměvavé, milé, ráno i ve 2 hodiny v noci,věnují se neustále všem dětem i maminkám, krásně na miminka mluví, naučí každou maminku vše, co je nutné, pro prvorodičky je to zvlášt důležité, každou věc vysvětlí třeba desetkrát a není jim nikdo na obtíž, na oddělení je milá, rodinná atmosféra, každé mamince toto oddělení doporučuji. Své první dítě jsem porodila na l.klinice- té zrenovované a moderní, ale na oddělení šestinedělí jsem se setkala s nevlídnými, neochotnými tvářemi dětských sester, každá maminka je obtěžovala a nesměla se na ně sničím obrátit, takže ne vždy to moderní je tonejlepší. Jinak všem Gynekologicko-porodnickou kliniku u Apolináře všem maminkám vřele doporučuji, myslím, že v Praze není lepší ústav a není to jen můj názor, škoda že nepíše víc spokojených maminek,bylo by to opravdu báječné.
Předchozí