Ehm.. Ja nic smahem neodsoudila. Nejsem verici, i kdyz jsem pokrtena, jen si myslim, ze lide verici silne v Boha ani nemuzou mit jiny nazor v IVF nez mate vy. Ani jsem nic nepsala o vymyslenosti ci pravdivosti pribehu. Nevim tedy, proc to zminujete. A ze mi stranky velmi pripominaji (vidite, pisu o sobe, ne o jinych) knizecky Svedku Jehovovych je holy fakt. K pani Dase. Kdyby bylo v mych silach a financnich moznostech ji pomoci, udelala bych to. Pomoc jste nabidla vy a ja ji nijak nezlehcovala. Vas vypad (vyznelo to velmi ironicky) nepovazuji za opravneny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.