| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Vím, že mi nikdo neporadí...

Vážená paní,

co by pubescent jsem prošla rozvodem mé maminky a mého nevlastního (ale velmi zbožňovaného ) otce.Bylo mi tehdy již 14 let a rozvod probíhal jak podle toho nejhoršího scénáře.Moje sestra (od té doby do své puberty) trpěla velmi silnou migrénou a vůbec na ty časy nerada ještě dnes vzpomínám.Důvod rozvodu byl tak prostý!!! Jiná žena...

Sama jsem vdaná 7 let,mám dvě děti .Vdávala jsem se ve 23 letech a měla jsem za sebou již několik dlouhodobějších známostí.Svého muže velmi miluji,jsem dost toleratní (stejně jako on),ale co vím jistě ,že ve svazku,kde si partneři vyhledávají jiné partnery a celkově manželství nefunguje tak jak má (což u vás jak se zdá nefunguje)bych nikdy nesetrvala.Především kvůli dětem.Vymlouvat se na to,že dětem by to hodně ublížilo,je dost sobecké.Právě děti cítí nejvíc.

V každém případě Vám i dětem přeji hodně štěstí a zdárné vyřešení situace.

Petra

PS: Mám 2 děti,dcera byla velmi vážně nemocná (až teď v 5 letech je stav stabilizovaný),o druhé děťátko jsme přišli a syn je naštěstí v pořádku.Uvádím to proto, abyste viděla,že i zdraví dětí mi leží velmi na srdci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.