Vážená paní,
co by pubescent jsem prošla rozvodem mé maminky a mého nevlastního (ale velmi zbožňovaného ) otce.Bylo mi tehdy již 14 let a rozvod probíhal jak podle toho nejhoršího scénáře.Moje sestra (od té doby do své puberty) trpěla velmi silnou migrénou a vůbec na ty časy nerada ještě dnes vzpomínám.Důvod rozvodu byl tak prostý!!! Jiná žena...
Sama jsem vdaná 7 let,mám dvě děti .Vdávala jsem se ve 23 letech a měla jsem za sebou již několik dlouhodobějších známostí.Svého muže velmi miluji,jsem dost toleratní (stejně jako on),ale co vím jistě ,že ve svazku,kde si partneři vyhledávají jiné partnery a celkově manželství nefunguje tak jak má (což u vás jak se zdá nefunguje)bych nikdy nesetrvala.Především kvůli dětem.Vymlouvat se na to,že dětem by to hodně ublížilo,je dost sobecké.Právě děti cítí nejvíc.
V každém případě Vám i dětem přeji hodně štěstí a zdárné vyřešení situace.
Petra
PS: Mám 2 děti,dcera byla velmi vážně nemocná (až teď v 5 letech je stav stabilizovaný),o druhé děťátko jsme přišli a syn je naštěstí v pořádku.Uvádím to proto, abyste viděla,že i zdraví dětí mi leží velmi na srdci.
Předchozí