Ahoj Jani ! Diky moc za odpoved na muj prispevek.Jsem uplne hotova z toho,jak jsou ti Anglicane takovi konzervativni,no uplne hotovi...To,ze dokonce prisel za Tebou ten ochrance ci strazce obchodu,to je fakt des.Je mi z toho smutno,kdyz si to predstavim...On ,kdyz ma hlad,tak se taky naji,no ne ? O tom,ze Anglicanky tak malo koji,to jsem prekvapena.Ja jsem na zacatku taky trpela,ale pak se to v pohode rozjelo a reknu Ti,ze tedka zaciname s prikrmy (Ariadne bude 6 mesicu) a to je teprve boj ! Zlate kojeni...Po tom se nam obema bude jeste styskat.:-) S tim kojenim tady mas pravdu,vsichni vetsinou koji,nekoji jen ti,kteri z nejakeho duvodu nemuzou - maji malo mleka apod.Pohled na kojici zenu neni tady nic strasneho,oni celkove Dani jsou dost otevreni - nahota se tady bere mnohem,mnohem prirozeneji,zenske na plazi jsou bez podprsenek,plavky se taky oblikaji na plazi bez nejakych velkych scen a rucniku omotanych kolem tela,jen aby nahodou nekdo neco neuvidel ! :-) Libi se mi Tvuj postoj a to,ze se nenechas okolim odradit,mas recht ! Je to to nejlepsi.(Tady jsem slysela,ze se prislo na to,ze pokud zena koji,tak ma mnohem mensi riziko,ze jednou dostane rakovinu prsu.Dalsi dobry duvod,proc kojit,ze jo ? :-)) At Tvoje holcicka pekne papa,roste a sili a je spokojena ! Mimochodem,ma moc pekne jmeno.Pekny vikend a zase nekdy ahoj!
Předchozí