| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici NATALIS s.r.o. - sanatorium

Můj "dáreček" z Natalisu (syn Adam, nar. 25.3.03) se právě pokouší usnout a já po kratší přestávce pročítám opět Rodinku a zjišťuji co je nového.

I já si připadala jako blázen, když jsem rodině oznamovala, že hodlám rodit jinde než v českobudějovické porodnici. Malý červíček nejistoty hlodal snad až do poslední vteřiny před odjezdem do porodnice. Ale jakmile jsem zazvonili u dveří Natalisu (bylo půl jedné v noci, proto ten zvonek), byli jsme si s manželem na 100% jisti, že jsme se rozhodli dobře.

Na nikom z personálu, ani na rozespalém panu doktorovi, nebylo znát sebemenší rozčilení z toho "kdo je takle v noci otravuje" a to i přes to, že lékař po příjezdu do porodnice zkonstatoval otevření na 1cm, tedy nic moc.

S manželem jsme byli sami na pokoji,nikdo se netvářil, že by snad překážel a rušil, sestřička vždy zaklepala a velmi slušně mě požádal abych šla na monitor a na vyšetření. Porodopis jsem již měla sepsaný, takže lovení údajů o povolání manžela a mých prodělaných nemocech odpadlo, mohla jsem teda "v klidu " hekat a funět.

Tahle "romantika" probíhala od již zmíněmé půl jedné do šesti do rána, kdy mi lékař napíchl vodu, pak nabrali bolesti na intenzitě a něco málo po sedmé se už začalo schylovat k porodu. Mezitím se vystřídali sestřičky a do toho "nejlepšího" přišla moc miloučká a příjemná sestřička Mirka. Poslední hodinu spolu se mnou prodýchávala každou kontrakci, protože jsem nedýchala zrovna předpisově a uklidňovala mě, že už to bude jen chvilka, že už při vyšetření sahá miminku na vlásky :)
Ve čtvrt na devět se nám narodil syn. U porodu byl přítomen lékař, který porod vedl, dále pan primář, "moje" porodní asistentka, dětská lékařka a dětská sestra a samozřejmě i můj manžel.
Všichni byli milý, ohleduplní, stále mi všechno vysvětlovali a za všechno způsobené příkoří se omlouvali. Věta lékaře, který vedl porod mi přišla až komická: " nezlobte se, teď vás to bude trochu štípat, jak jste oholená, ale já to musím pomazat dezinfekcí...".
Po porodu jsem měla samostatný pokoj a spíš než jako v porodnici jsem si připadala jako v lázních.

Už to tady někdo psal, ale já se připojuji, na svůj porod a pobyt v porodnici vzpomínám ráda a personálu Natalisu tímto moc děkuji.

PS: pokoušela jsem se popsat svůj pobyt v Natalisu co nejstručněji, ale moc se mi to nepovedlo, přesto ráda odpovím na případné dotazy, i já byla při výběru porodnice vděčná za každou informaci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.