Ahojda Zazi, trochu se zpožděním, ale řeknu ti jak to bylo u mne. Hned jak se Péťa narodila, dali mi ji na břicho, pak ji milá sestřička odnesla (manžel šel s ní a byl absolutně nadšenej, jak mu sestřička vyprávěla co všechno s ní dělá a protože natáčel na kameru, byl i nadšen z její spolupráce s kamerou). Pak nám ji přivezla na hodinku na sál a když já sem se chystala do pokoje, tak ji opravdu odvezli a přivezli mi ji na pokoj asi po těch 2 hodinách, kdy já se osprchovala a seznámila s chodem na porodnici ;) bylo to úžasné!!!! měj se a ať se to daří. Pavlína
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.