Přidat názor k anketě manželce
Tedayvůbec tento názor nechápu..Hlavně tu větu o tom,že by se s velmi malými kojenci nemělo nikam chodit.Takže novopečená maminka musí být prostě zavřená doma dokud její dítě nedosáhne určitého věku???Já jsem se díky zdravotním problémům dostala do situace,kdy jsem se musela rozhodnout zda dítě ano nebo ne,podstoupila jsem IVF a stala se svobodnou matkou. plZdravý chlapeček,který se mi narodil měl porodní váhu 5 kg a 56 cm měřil.8 měsíců jsem ho kojil, z toho 6 měsíců plně..pro svojí váhu a chuť k jídlu jsme ho musela kojit častěji než jiné matky,v půl roce měl již při plném kojení 10,550 kg.Neumím si představit,že bych půl roku seděla domu nebo po každých 15 minutách běhala z parku či procházky domů,abych ho nakojila.Taktéž vyřizování na úřadech zabere dost času,neměl mi ho kdo pohlídat a nai by ho zřejmě nemohl nakojit.Byla jsem na něj sama a nikdy jsem se nesetkala s negativní reakcí na kojení na veřejnosti.SSamozřejmě jsem se snažila vždy vyhledat nejklidnější místo,které bylo na dosah.Rozhodně na kojení na veřejnosti nevidím nic špatného..je to od pradávna ta nejpřirozenější věc a názor,že se ženy kojící předvádějí a vystavují mě dost udivuje...Možná si zkuste šáhnout do svbědomí,jestli není tak trošku plné závisti.Maminkám doporučuju.poslouchejte rytmus svého drobečka a nenechte se odradit.Pokud to miminku nevadí,zvládá jídlo v rušnějším prostředí..směle do toho.No a abych přestala kojit a dávala mu umělou stravu,když jsem měla spoustu mléka???To nekomentuji.odn
Předchozí