Benešoská porodnice po rekonstrukci je opravdu nádherná. Rodila jsem tam před dvěma lety. Porod byl velice komplikovaný(po kleštích následoval císařský řez za pět minut dvanáct), ale přístup sester byl perfektní. Po porodu jsem syna u sebe neměla, protože zůstal na JIPu v Krči, prý za to mohl porodník, který dlouho otálel, ale to nemohu posoudit, nejsem znalec. Po celou dobu hospitalizace se ke mě každý choval mile, a denně mě chodil informovat o synovi primář a dětský lékař. Chtěla bych tam rodit znovu, ale rodina mi to již nepovolí, přeci jen to byli nervy a nemají vybavení pro děti s komplikacemi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.