Vážené nastávající a stávající maminky,
vidím, že jsem svou reakcí na jeden z příspěvků rozpoutala bouřlivou diskuzi. Omlouvám se, že odpovídám až teď. Bohužel můj přístup k internetu je omezený. Ale pokusím se vám odpovědět.
Server emiminko jsem samozřejmě navštívila. Bohužel jsem se z něho moc nedozvěděla. Chybí mi tam konkrétní vyjádření maminek. Známka mi neřekne co té které mamince přesně vadilo. Proč byla nespokojená. Nebo s čím byla spokojená.
Z každé porodnice odcházejí maminky spokojené, ale samozřejmně také ty nespokojené. Některé mají velmi vysoké nároky, které při nejlepší vůli nemůžeme splnit. Jindy porod neprobíhá úplně bez problémů a komplikací. Občas jim nevyhovuje některá z porodních asistentek. Osobně mám pocit, že z naší porodnice odcházejí většinou spokojené maminky.
Další věc. V naší porodnici neustále stoupá počet porodů. Občas se stane, že rodí víc maminek najednou a potom není v naší moci (porodních asistentek) vyhovět všem tak, jak bychom si představovaly. Samozřejmě, že z lékařského hlediska dostane každá maminka maimum. Ale někdy nemůžeme být s maminkou celou dobu porodu.
Každá nastávající maminka má možnost se k nám přijít podívat. Je lepší zavolat si například hodinu předem, zda na Vás bude mít porodní asistentka dostatek času. Pokud ano, každá z nás vám všem ráda poskytne potřebné infomace.
Vaše porodní asistentka
Předchozí