Dobrý den Chtěla bych Vás poprosit o radu.Narodily se mi dvojčata a můj partner začal být agresívní a začal mne napadat.Rozhodla jsem se s ním rozejít a nechat jim své jméno.V porodnici jsem ho ani neuvedla jako otce.Myslím si, že by to pro mé děti nebylo dobré a já po této zkušenosti chci zůstat s dětmi sama. Zatím pobírám mateřskou tu budu pobírat ještě dva měsíce.Byla jsem se ale informovat na sociálce jak to bude až přestanu pobírat mateřskou.Tam mi pracovnice řekla,že otce musím uvést v každém případě,jinak nedostanu nic.Já ale chci,aby moje děti neměly s bývalým partnerem nic společného.Musím opravdu uvést jeho jméno?Mám nárok na nějaký příspěvek jako svobodná matka na výbavičku pro děti? Děkuji Vám za Vaši odpověd,především za strávený čas s ným problémem.Se mnou se na úřadě nikdo nechce bavit a nic ni tam neřeknou natož,aby mi poradily na co mám právo a nárok.
Martina Přerov Když jsem se vrátila z porodnice tak mi partner vykradl byt a v podstatě zmizel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.