Je mi 36 let a v únoru jsem v benešovské porodnici přivedla na svět své třetí dítě, po dvou synech vytouženou dceru.Všechny mé děti se narodily zde.To, jak porodnice vypadala před 15ti lety a dnes, se vůbec nedá srovnat, ale je to pochopitelné.Já osobně jsem byla nyní nadšená úplně vším. Je zde nové vybavení,příjemný personál, milá atmosfera...Zkrátka nemůžu si stěžovat
vůbec na nic.Porod proběhl bez problémů i když Hanička měla bezmála 4,5 kg. Tatínek si to tentokrát užil s námi a byl nesmírně šťastný.Než jsem šla do porodnice, bála jsem se, že jsem vše už dávno zapoměla a budu vypadat hloupě.Ale sestřičky se k nám všem chovaly velice příjemně a mé obavy se nenaplnily.Pokoje jsou skvěle vybaveny a vůbec celé prostředí porodnice příjemné.Po zkušenostech před 15ti lety,kdy nás bylo 8 na pokoji
a sprchy a WC byly společné na patře, jsem si nyní připadala jak v luxusním hotelu.Chci tímto poděkovat všem lékařům,porodním asistentkám,sestřičkám ale i pomocnému personálu za jejich péči.Samozřejmě se to týká i novorozeneckého oddělení a též gynekologického oddělení.Všem chci popřát hodně úspěchů v jejich práci a aby se k nim maminky rady vracely.
Předchozí