milá jano, klistýr není nic hrozného! Za tři týdny budu rodit třetí dítě a vždycky jsem měla klystýr. před 15,5 lety ho dávali automaticky před čtyřmi lety jsem dala souhlas. Probíhá to jednoduše do nádobky s hadičkou sestra naleje vodu a konec hadičky zavede do konečníku. Celý obsah se vleje do střev. po několika minutách tě to nutí na velkou.U prvního těhotenství jsem hodně trpěla na zácpu, takže můžu říct, že vyprázdnění po klistýru bylo fakt příjemný. Je fakt, že do porodnice jedu co nejdříve, aby předporodní příprava proběhla v pohodě(OMLOUVÁM SE ZA CHYBY JSEM ZACATECNIK)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.