| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No je tu nějak ticho po pěšině...zdá se mi,že ta rodinka nějak blbne,občas mi to nevezne příspěvek a tak...tak se to asi nechce nikomu psát dvakrát...
BLanko-na co jdou na kalmetizaci?a hromadně?To jsem ještě neslyšela...
U nás taky nic novýho-zatím.Tom dneska ve škole není,je na těch šachách,tak nevím jak to uhráli-dneska má ještě kroužek,tak dojde až v pět h.No ale vzhledem k tomu,že toho čtvrtýho v družstvu měli,který na šach.turnaji nikdy nebyl-tak to vidím bledě.Ještě ani nehrál s hodinama,tak ten to vůbec nebude vědět,no nic-to je problém školy,měla si děcka zajistit.Když byli na nižším stupni loni-tak ta učitelka co to měla na starosti chtěla málem Toma zkoušet,jestli ty šachy jako umí-až ji ten druhý kluk ,co to hraje dlouho řekl,že Tom byl na závodech,tak dobrý...a teĎ na druhým stupni je jim to uplně jedno...No Tom je hlavně rád,že se uleje ze školy...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.