S takymto problemom sa stretla aj moja mamka. Ked sme isli na navstevu k babicke (otcovej mame) tak som mnou museli utekat hned domov, pretoze som bezdovodne vytrvalo plakala (hodinu aj dlhsie). Vtedy som bola asi vo veku vasej dcerky a moji rodicia a aj babicka boli z toho zufali. Nepomahalo ziadne zblizovanie ani nic ine. Nakoniec nam poradila jedna mamina znama. Vraj sa mi stalo "z oci" (nieco ako urieknutie prenikavym pohladom) a aby mi mamka pred kazdou navstevou u babicky obliekla nejaky kus odevu naruby (pancusky, tielko a pod.) a ze to pomoze. Aj ked moja mamka na cary velmi neverila urobila tak. Len z rozpravania viem, ze to skutocne pomohlo. Nikdy som uz pri jej navstevach neplakala a mamka mi vravela, ze som bola uplne ako vymenena. Plac sa zopakoval uz len raz a to vtedy ked ma obliekal ocko a zabudol na "nieco naruby". Ked som bola vacsia (asi od 3-4 rokov) uz som nemusela nosit naruby nic. K babicke, ktora uz teraz nezije som si vytvorila postupne nadherny vztah a travila som u nej vsetky prazdniny. Mozno tato rada pomoze aj Vam pretoze je zname ze na niektore divne veci asi platia len divne riesenia.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.