Dobrý den právě jsme v období kdy vybíráme porodnici a není to nic lehkého. chtěla bych se zeptat kolik stojí nadtandart na Bulovce a jaké mají vybavení mě by stačil jen vlastní pokoj nepotřebuji luxus ale klid a ještě by mě zajímali návštěvy pokud mohou na pokoje a pokud mohou aspon na ten nadstan.dkyž tam vlastně neobtěžují ostatní maminky.a ještě jeden dotaz je možné protáhnou návštěvní hodinu protože od 15.-18.je opravdu dost málo asi tam nemyslí na to že naši přátelé a příbuzní také pracují. moc děkuji pokud mi někdo odpovíte alespon na něco předem moc děkuji Lenka
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.