| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Fakultní nemocnice Brno - Bohunice

Úplná spokojnosť

Z vlastnej skúsenosti musím povedať je FN v Brne je podľa mňa tá najlepšia pôrodnica akú si žena môže vybrať. Napriek tomu že Brno je od nás vzdialené 160 km (Trenčín), neváhali sme sadnúť do auta a vyraziť keď som dostala pôrodné bolesti. d
Dodnes som šťastná že som sa rozhodla pre FN v Brne. Narodilo sa nám tu naše prvé dieťa – Tomáško. Dnes keď porovnávam moje skúsenosti so skúsenosťami mojich kamarátok ktoré rodili na Slovensku som absolútne presvedčená o správnosti môjho rozhodnutia rodiť v Brne. Ja som sa vo FN v Brne stretla s neuveriteľne príjemným správaním a prístupom celého zdravotného personálu: lekári i sestričky boli vždy milí a ochotní nám vo všetkom poradiť a pomôcť a to i v nočných hodinách (v porovnaní so Slovenskom tu človek nemal pocit že otravuje). Naša veľká vďaka patrí Dr. Petrenkovi ktorý nám od začiatku pomáhal a vysvetlil nám aj postup ako previesť malého cez hranice.
S manželom a synčekom sme boli ubytovaní počas celého pobytu v nemocnici v nadštandardnej izbe ktorá poskytovala všetok komfort aby sa človek cítil ako doma. Naša izba bola vybavená vlastnou kúpelňou, elektronickou váhou pre malého, prebaľovacím výhrevným pultom, polohovateľnou posteľou, chladničkou, televízorom atď.
Najdôležitejšie však asi pre každú ženu je že tu si žena môže povedať akým spôsobom si praje rodiť: sama si určuje polohu pri pôrode, podanie prostriedkov na tlmenie bolesti (ja som sa rozhodla pre epidurál/ , či chce holenie, prípadne si môže vybrať aj rodenie do vody.
Pôrod bol pre mňa úžasný zážitok na ktorý rada spomínam a vôbec nemám strach z prípadného ďalšieho pôrodu.
Kiež by sa aj slovenské pôrodnice zamysleli nad prístupom zdravotníkov a nad podmienkami v akých musia Slovenky rodiť.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.