Milá Iveto, rodila jsem ve Vítkovicích v říjnu 2003 a v lednu tam jdu rodit opět a už se moc těším :o)))
K tvým otázkám: jídla se podávájí ve společné jídelně až na druhou večeři kterou si odnášíš na pokoj. Samozřejmě že ihned po porodu tě nikdo nenutí chodít do jídelny. To záleží čistě na tobě. Já jsem rodila ráno a celý den mi sanitářka nosila jídlo na pokoj a až další den jsem si chodila do jídelny.
Prohlídky se provádějí hned ráno a to obě dvě, jak dětským lékařem tak gynekologem. Většinou to vyšlo ještě před snídaní.
Koupání dítěte dělá nejdříve sestra a ty se koukáš, pak pod jejím dozorem a pak už sama a sama si rozhodněš kdy chceš dítko koupat.
Předporodní kurzy jsou zdarma a nahlásit se můžeš od 28tt.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.