Mila Mirko, mas muj velky obdiv, a dekuji za krasny prispevek. Musim se priznat, ze mi tekly slzicky, kdyz jsem ho cetla. Me ten boj teprve ceka a i ja mam panickou hruzu z nemocnic, tudiz i z porodu. Iveta se ptala proc jsi rodila sama. Bohuzel i mne to nejspis ceka. Pritel se pravdepodobne zalekl toho, ze by mel byt otcem a tak "nas" v tom nechal samotne. Jak uz jsem napsala, mam z toho hrozny strach, ale tak trochu mi dodava silu fakt, ze to zvladlo milion jinych maminek. Takze nam vsem budoucim maminkam drzim pri porodu palce. Marketa
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.