Tvůj příběh je opravdu katastrofický. Já jsem rodila v Neratovicích před dvěmi lety a v listopadu se tam chystám znovu, protože jsem byla naprosto spokojena (viz můj příspěvěk výše).
Vůbec nedokážu posoudit komplikace po epidurálu, sama jsem ho nezažila a necítím se k tomu být kompetentní, je mi jenom líto Tvých obtíží.
Nicméně s některými ostatními věcmi bych nesouhlasila. Podle popisu pokoje jsem strávila na tomtéž pokoji také několik dní, postel byla pohodlná, místo na přebalování dítěte tam také bylo, velkou výhodu jsem viděla ve vlastním sociálním zařízení a uklízeli velmi pravidelně, včetně vynášení odpadkových košů. To, že není nadstandartní pokoj volný hned od začátku, s tím musíš počítat v každé porodnici, spíše bych ocenila to, že se Tě snažili přestěhovat ihned, jak to šlo.
Mohla bych tu s Tebou nadále polemizovat i o ostatních bodech, ale myslím, že by to bylo zbytečné. Porod a všechno kolem člověk prožívá hodně subjektivně a proto se domnívám, že zcela stejné prostředí a stejní doktoři mohou v někom vyvolat velmi negativní pocity (zvláště pokud od začátku hledá na všem chyby, což se mi zdál být Tvůj případ) nebo naopak pozitivní.
Každopádně bych Ti přála, aby Tvůj další porod vypadal více podle Tvých představ.
Předchozí