| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k porodnici Nemocnice s poliklinikou Mělník

To jsme si nedomluvily, že ho tady budete kojit! A ani jste se neotřřela borrovou vodou! Za ráčkování sestra nemohla, ale umocnilo to mé pocity, když naštvaně pronesla tuto větu, spěšně popadla mého syna a zmizela na sesterně. (1.1.2003, 24:00, Honzík se narodil ve dvě odpo. Že musí být v inkubátoru do rána jsem jim věřila, byl přidušený, ale proč bych mu nemohla dát zadumlat? Kde jsou dvě hodiny po porodu, dokdy má být nejpozději přiložen?)Petra rodila až po mně, takže se možná "mnohé změnilo", navíc neznám situaci před třemi lety, to jsem rodila v Nera. Taky jsem si myslela, že už dětské sestry při druhém dítěti tolik nepotřebuji. (prvního syna jsem kojila 9 měsíců) Bez této zkušenosti bych svého 16 měsíčního cvaldu teď před chvílí určitě nekojila. Sestry mě přesvědčovaly od začátku, že žádné mléko nemám, nestačí mu to, nepije, protože pro těch pár kapek nemá cenu se snažit (měl silnou žloutenku a nebyl k probuzení). Dostalo se mi rady dávat Bebu a až se mi mléko samo bez přikládání spustí, třeba za 10 dnů, klidně můžu začít kojit. - opravdu, doslova! Nemůžu říct, že by byly neochotné, Bebu by mi uvařily velice rády, ale programově neuznávají zásady Světové zdravotnické organizace, mají své metody. To jsem vyslechla na hekárně, když jsem skákala na míci. Přiřítila se vrchní dětská sestra a dost příkře vynadala mé porodní asistentce (Jitka Havlínová, naprosto senzační), co to vykládá matkám na předporodních kurzech, že jedna zase mele něco o desateru. Právě se dozvěděly o nějaké anketě na internetu, kde měly být hodnoceny porodnice. (Nebyly to vaše názory?)Byly dost naštvané z "do porodu super, po porodu horor" a tak se snažily seč mohly přesvědčovat o svých zaručených metodách. Ještě mě slyšely, jak do telefonu žertem oslovuju kamarádku kojící dvouleté dítě "Mydlilko" a můj osud byl zpečetěn.

Když to mám shrnout, možná nebudete typ kojná, z které stříká mlíko na všechny strany sotva porodí a dítě zdravé,(taková problémy nemá).Po císaři dostanete dítě 5. den a někomu se i tak podaří bobíka přesvědčit, že maminka vždy ví... Ale většina dostane ponauční, jak správně připravovat Bebu (možná sponzor?), tak jako tři maminky, které jsem viděla odcházet domů. Až se půjdete jako těhulka podívat do porodnice, ptejte se, prosím nejen na klistýry a holení (to je to nejmenší), ale hlavně na péči po porodu. Když jim to budete stále opakovat, třeba za dva roky, až budu chtít holčičku, nebudu muset do Neratovic, je to dál a co si zaplatíte, to máte nebo nemáte.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.