Omlouvám se, co jsem to napsala za termín porodu???
Honzík se narodil 1.2.2002, 14:05. Od té doby už měly sestry opravdu čas leccos změnit. Člověk taky musí vědět, co chce a nechce a trvat na tom. Při prvním porodu (6.1.2000, Neratovice) jsem byla předávkovaná nevyžádanými opiáty tak, že mi bylo všechno jedno a cítila se opravdu mizerně. Teď jsem stále říkala, co mi to dáváte, já to nechci. Se sestřičkou (Jana Havlínová, ne Jitka) jsme žertovaly a ze sálu jsem šla jako z tanečních a to Honzík vážil 4,600 Kg. (však mi taky jiná porodní asistenka řekla: "Odkdy rodí lidi hrochy?" - mám z toho husí kůži ještě teď, v roce měl 10,2 Kg a je to pěkný uličňajs, je to korbič, ale viděla jsem už jinší tlustoprdíky)
Ještě jednu pikantnost mám, byla jsem léčena pro poporodní únavu. Po probdělé noci, dehydrataci a vyřízení mi stoupla teplota přes 38, stejně jako při prvním porodu. V Nera z toho drama nedělali, večer už jsem byla ok, na Mělníku jsem dostala antibiotika a v propouštěcí zprávě bylo něco jako léčena pro horečnatý stav, afebrilní (bezteplotní) průběh! Samozřejmě jsem kapsle vyhazovala stejně pravidelně, jak mi je sestry nosily, ale asi jsem měla radši podepsat revers. Doktorka se se mnou o tom odmítla bavit(předpis je předpis a 37,9 něco jiného něž 38,1) a já byla po porodu trochu zlomená. Horečka omladnic byla pěkný zabiják, ale těžko bude bez teplot.
Předchozí